Varmt välkommen till oss på Senterprise! Kontakta oss gärna för mer information.

För företagKonsult och rekryteringsföretag inom Microsoft .NET

Senterprise startade med visionen att bli det självklara valet för arbetsgivare och webb/systemutvecklare inom Microsofts tech-stack. Vi har under åren utvecklats till att bli en helhetsleverantör till några av Stockholms främsta arbetsgivare, där vi står för både rekrytering och konsulttillsättningar. Senterprise präglas av ett genuint intresse för teknik, håller oss ajour med de senaste tech-nyheterna samt sponsrar diverse konferenser inom vårt område för att utöka vår kunskap och vårt nätverk.
Vi vågar vara annorlunda med ett koncept som visat ge framgångsrika resultat. Precis som den IT-marknad vi är verksamma inom står vi aldrig stilla, utan håller oss ajour och utmanar oss själva genom att kontinuerligt hitta nya möjligheter för att kunna tillmötesgå våra klienter och uppdragsgivare.

Senterprise logga består av ett körsbär och är en anknytning till att vi aktivt arbetar med ”cherry picking”, dvs att vi plockar ut de bästa kandidaterna på en utsatt marknad och kontinuerligt arbetar för att fortsätta vara pricksäkra i vår leverans.
Oavsett om du har behov av att rekrytera en specialistroll, bygga upp ett helt utvecklingsteam/avdelning eller hyra in en eller flera konsulter har vi förmågan att alltid hitta rätt person för ditt bolag och ditt behov!